Masini de sigilat cutii Maxoll

Calitate premiata international

Masini de sigilat cutii semiautomate

Robotape 50 ME

Robotape 50 este o masina semiautomata pentru sigilarea cutiilor de carton cu dimensiuni fixe si reprezinta modelul de baza a acestei game de produse. Masina este dotata cu benzi laterale motorizate pentru a ajuta la transportul cutiilor.

Robotape 50 ME LH

Robotape 50 ME “Low Height” este o masina semiautomata pentru sigilarea cutiilor de carton cu dimensiuni reduse, special pentru cutii joase. Ajustarea utilajului in functie de latimea si inaltimea cutiei se face manual. Masina este dotata cu benzi laterale motorizate.

Robotape M

Robotape M este o masina semiautomata pentru sigilarea cutiilor de carton cu dimensiuni fixe. Considerand inaltimea benzii laterale motorizate utilajul este disponibil in trei versiuni. Ajustarea echipamentului in functie de dimensiunile cutiei se face manual.

masina sigilat cutii semiautomata TBDA

Robotape TBDA

Robotape TBDA este o masina semiautomata pentru sigilarea cutiilor de carton cu dimensiuni variabile. Ajustarea echipamentului in functie de dimensiunile cutiei se face automat. Masina este dotata cu benzi motorizate pe partea de sus si de jos, asigurand alimentare constanta a produselor.

Masini de sigilat cutii automate

masina sigilat cutii automata robotape F

Robotape CF

Robotape CF este o masina automata pentru sigilarea cutiilor de carton cu aceleaşi dimensiuni. Masina inchide automat flapsurile superioare ale cutiilor. Ajustarea echipamentului in functie de latimea si inaltimea cutiilor se face manual.

robotape 50 CFA - wm

Robotape 50 CFA

Robotape 50 CFA este o masina automata pentru sigilarea cutiilor de carton cu diferite dimensiuni, care se regleaza automat dupa dimensiunea cutiilor. Utilajul închide automat flapsurile superioare a cutiilor si apoi lipeste cu banda adeziva partea superioara sau inferioara a acestora.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !