Masina de sigilat cutii Robotape 50ME

Calitate premiata international

Masina de sigilat cutii

Robotape 50ME

Masina de sigilat cutii Robotape 50ME este o masina semiautomata pentru sigilarea cutiilor de carton cu dimensiuni fixe si reprezinta modelul de baza a acestei game de produse.

Masina este dotata cu benzi laterale motorizate pentru a ajuta la transportul cutiilor.

masina de sigilat cutii robotape 50 me

Masina de sigilat cutii Robotape 50ME are urmatoarele caracteristici:

Benzi laterale motorizate cu aderenta maxima pentru transportul cutiilor. Benzile sunt perfect sincronizate astfel se mentine forma cutiilor.

Capete de sigilare cu banda solide, cu latime standard pentru benzi de 50mm, dar exista si optiunea pentru banda de 75mm. Capetele de sigilare se pot monta atat pentru sigilarea superioara ale cutiei cat si pentru sigilarea inferioara.

Montarea capetelor de sigilare pe echipament se face foarte usor si rapid si nu necesita scule sau dispozitive de montaj. Se poate opta pentru achizitia unui singur cap de sigilare (indiferent daca este superioara sau inferioara) sau a doua capete de sigilare pentru sigilarea simultana a partilor inferioare si superioare ale cutiei.

 

masina de sigilat cutii robotape 50 me

Caracteristici tehnice Robotape 50ME

Dimensiuni masina Robotape 50ME

Reiteram faptul ca societatea noastra, Maxoll SRL, are o vechime de piata de 25 de ani, fiind infiintata in 1995.

Va oferim cele mai bune solutii pentru  producerea si comercializarea materialelor si masinilor pentru ambalarea colectiva industriala.

Firma noastra a fost recunoscuta si in cadrul targului international All Pack, fiind premiata cu diploma de excelenta.

Daca doriti sa va optimizati procesul de ambalare si aveti nevoie de sfatul unui specialist, va rugam sa ne contactati, atat prin formularul de contact (tip pop-up) din fiecare pagina, cat si in sectiunea special dedicata de Contact. Urmariti pe pagina noastra de Facebook ofertele si noutatile Maxoll.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !