Masina de sigilat cutii Robotape TBDA

Calitate premiata international

Masina de sigilat cutii

Robotape TBDA

Masina de sigilat cutii Robotape TBDA este o masina semiautomata pentru sigilarea cutiilor de carton cu dimensiuni variabile.

Ajustarea echipamentului in functie de dimensiunile cutiei se face automat.

Masina este dotata cu benzi motorizate pe partea de sus si de jos, asigurand alimentare constanta a produselor.

masina sigilat cutii semiautomata

Masina de sigilat cutii Robotape TBDA are urmatoarele caracteristici:

Benzi laterale motorizate cu aderenta maxima pentru transportul cutiilor. Benzile sunt perfect sincronizate astfel se mentine forma cutiilor si se asigura alimentarea constanta a produselor.

Capete de sigilare cu banda solide, cu latime standard pentru benzi de 50mm, dar exista si optiunea pentru banda de 75mm. Capetele de sigilare se pot monta atat pentru sigilarea superioara ale cutiei cat si pentru sigilarea inferioara.

Montarea capetelor de sigilare pe echipament se face foarte usor si rapid si nu necesita scule sau dispozitive de montaj. Se poate opta pentru achizitia unui singur cap de sigilare (indiferent daca este superioara sau inferioara) sau a doua capete de sigilare pentru sigilarea simultana a partilor inferioare si superioare ale cutiei.

 

masina sigilat cutii semiautomata TBDA
masina sigilat cutii semiautomata TBDA

Ajustarea echipamentului

Ajustarea echipamentului in functie de dimensiunile cutiei (latime si inaltime) se face automat folosind sistemul Self-Sizing-System.

Caracteristici tehnice Robotape TBDA

Dimensiuni masina Robotape TBDA

masina sigilat cutii semiautomata TBDA

Reiteram faptul ca societatea noastra, Maxoll SRL, are o vechime de piata de 25 de ani, fiind infiintata in 1995.

Va oferim cele mai bune solutii pentru  producerea si comercializarea materialelor si masinilor pentru ambalarea colectiva industriala.

Firma noastra a fost recunoscuta si in cadrul targului international All Pack, fiind premiata cu diploma de excelenta.

Daca doriti sa va optimizati procesul de ambalare si aveti nevoie de sfatul unui specialist, va rugam sa ne contactati, atat prin formularul de contact (tip pop-up) din fiecare pagina, cat si in sectiunea special dedicata de Contact. Urmariti pe pagina noastra de Facebook ofertele si noutatile Maxoll.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !