Masini de ambalat cu folie
stretch orizontale Maxoll

Calitate premiata international

Masini de ambalat
cu folie stretch orizontale

Masina de ambalat cu folie stretch orizontala Compacta

Compacta

Este o masina de ambalat cu alimentare manuala si cu inel rotativ destinata infasurarii in spirala a produselor de diferite forme si dimensiuni. Compacta a fost construita urmarind cele mai inalte standarde de siguranta si fiabilitate. Exista patru modele cu diferite dimensiuni ale inelului de infoliere.

generic orbit R

Orbit R

Este o masina de ambalat automata cu inel rotativ. Orbit R acopera toate industriile si aplicatiile in care se foloseste acest tip de infoliere. Utilajul combina constructia robusta cu tehnologie de infoliere si este dotat cu o multitudine de functii ce vin in ajutorul operatorului.

masina infoliat folie stretch Orbit

Orbit

Masina de ambalat automata Orbit cu inel rotativ este ideala pentru infolierea in folie stretch a unei game variate de produse cum ar fi produse din aluminiu sau plastic, sectiuni din lemn, textile si covoare. Acest tip de ambalare asigura produsele impotriva degradarii si este efficient din punct de vedere al costurilor.

masina infoliat folie stretch Orbit 16

Orbit 16

Masina de ambalat automata Orbit 16 a fost construita urmarind cele mai inalte standarde de siguranta si de calitate. Utilajul are o capacitate mare de ambalare si poate fi folosit pentru infolierea unei game variate de produse. Inelul rotativ este rezistent si garanteaza fiabilitate.

Masina de ambalat automata cu folie stretch orizontala Spiror

Spiror

Este o masina de ambalat automata, cu o viteza mare de lucru, destinata infasurarii orizontale a produselor cu lungime mai mare. Datorita sistemului automat de alimentare, de prindere si taiere a foliei, masinile Spiror sunt ideale pentru folosirea in liniile de productie.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !