Masini de ambalat cu banda PP

Calitate premiata international

Masini de ambalat
cu banda polipropilenica (PP)

producator masina de ambalat cu banda polipropilenica

TP-202, 202L

Este o masina de legat semiautomata cu banda PP. Masina are o constructie relativ simpla, dar robusta si ofera posibilitatea de a lega colete de diferite tipodimensiuni.

Producator masina de ambalat cu banda polipropilenica Maxoll TP_203

TP-203

A fost proiectata special pentru utilizare in spatii mici, cum ar fi birouri, banci, oficii postale, librarii, unde se doreste legarea produselor in serii mici.

producator masina de ambalat cu banda polipropilenica Maxoll

TP-502

Este o generatie noua de masini de legat semiautomata cu banda PP. Folosind tehnologie germana, utilajul asigura o fiabilitate si durabilitate ridicata. Numarul pieselor in miscare a masinii a fost redusa, astfel necesita mai putina mentenanta.

fabrica masina de ambalat cu banda polipropilenica (PP)

TP-601D

TP-601D Tauris este o masina de legat automata cu banda PP. Tauris este cea mai puternica masina si are cel mai bun raport pret/ performanta in categoria sa pentru aplicatii generale.

Masina de ambalat cu banda polipropilenica Maxoll TP_601B

TP-601B

TP-601B Tauris Transit  este o generatie noua de masini de legat complet automata cu banda PP. Masa de lucru a utilajului este dotata cu banda transportoare, care ofera o alimentare automata.

producator masina de ambalat cu banda PP

TP-601 BP

TP-601BP Tauris Transit  este o masina de legat complet automata cu banda PP, dotata cu presa pneumatica si cu masa cu conveior motorizat.

Masina de ambalat cu banda polipropilenica Maxoll TP_702-1

TP-702

TP-702 Mercury este o generatie noua de masini de legat complet automata cu banda PP. Este dotata cu toate caracteristicile necesare ale industriei si ofera cea mai buna performanta, cea mai mare viteza, cea mai simpla intretinere si cea mai eficienta solutie din categoria sa.

producator Masina de ambalat cu banda polipropilenica Maxoll

TP-702P

TP-702P este dotata cu presa dubla, fiind construita pe baza TP-702 Mercury, cu toate caracteristicile necesare si inovative ale lui Mercury. Este ideala pentru legarea materialelor comprimabile cum ar fi hartii ondulate, foi de hartie, cutii ondulate, foi din plastic, pungi, etc.

Masina de ambalat cu banda polipropilenica Maxoll TP_702B

TP-702B

TP-702B Mercury Transit este o masina de legat complet automata cu banda PP pentru linii de productie. Masina este cea mai rapida, cea mai eficienta si cea mai sigura pentru aplicatii generale pe care o gasiti pe piata.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !