Masini de ambalat cu folie
stretch verticale Maxoll

Calitate premiata international

Masini de ambalat
cu folie stretch verticale

Masina de ambalat cu folie stretch verticala robot master plus

Robot Master plus

Modelul Master este un robot eficient pentru infolierea cu folie stretch a paletilor, indiferent de dimensiune, greutate sau forma. Robotii se pot deplasa langa paleti si infolierea se realizeaza automat, detectand dimensiunile paletului.

ROBOT_S7 masina de ambalat cu folie stretch orizontala - WM

Robot S7

Masinia de infoliat Robot S7 este construita conform unor criterii inalte de calitate. Robot S7 este o masina de ambalat cu folie stretch verticala compacta, fiind foarte usor de folosit si este echipata cu multe solutii tehnice performante.

masina infoliat cu folie stretch verticala

Ecoplat Plus

Ecoplat Plus este o masina de ambalat cu platou rotativ pentru infolierea cu folie stretch a paletilor. Echipamentul reprezinta nivelul de intrare in categoria sa. Ofera fiabilitate datorita componentelor construite conform protocoalelor de calitate.

masina infoliat cu folie stretch verticala

Masterplat Plus

Masina de ambalat cu folie stretch Masterplat Plus este cel mai recent model cu platou rotativ pentru infoliere in gama Robopac. Utilajul reprezinta economisirea si performanta, si este usor de utilizat datorita panoului de comanda.

masina infoliat cu folie stretch verticala rotoplat

Rotoplat

Echipamentele din gama Rotoplat reprezinta solutia ideala pentru infolierea paletilor cu folie stretch. Rotoplat este dotat cu un panou de control cu ecran tactil, si are tehnologia de infoliere implementata: multilevel control. Utilajul ofera o stabilitate maxima a paletului infoliat.

Ecowrap Plus XL masina de ambalat cu folie stretch orizontala - WM

Ecowrap Plus XL

Ecowrap Plus XL este o masina de ambalat semiautomata cu brat rotativ, pentru infolierea cu folie stretch. Utilajul este ideal pentru infolierea produselor instabile si grele. Masina este solutia ideala pentru sectorul logistic, datorita fiabilitatii si durabilitatii.

masina infoliat cu folie stretch verticala masterwrap

Masterwrap Plus XL

Masina de ambalat semiautomata Masterwrap Plus XL cu brat rotativ este proiectat pentru infolierea produselor instabile cu folie stretch. Utilajul este echipat cu un panou de control nou, care ofera acces rapid si usor la setarile masinii.

masina speciala de ambalat cu folie stretch masterplat hd plus xl

Masterwrap HD plus XL

Masina de ambalat semiautomata Masterwrap HD cu brat rotativ este proiectata pentru infolierea produselor instabile cu folie stretch pana la 20kg. Utilajul este echipat cu un panou de control nou, care ofera acces rapid si usor la setarile masinii.

masina infoliat cu folie stretch verticala rotary

Rotary

Utilajul Rotary ofera ambalare cu ajutorul bratului rotativ si este un produs de inalta calitate, pentru infolierea paletilor la sfarsitul liniei de productie. Masina este alegerea ideala pentru ambalarea paletilor cu folie stretch in mod fiabil si eficient.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !