Masini de ambalat cu folie termocontractibila

Calitate premiata internationala

Masini cu folie termocontractibila

masina manuala de ambalat cu folie termocontractibila Micra

micra

Este o masina manuala de sigilare si ambalare in folie termocontractibila, cu o singura operatie de etansare a produselor ambalate. Datorită fiabilitatii ridicate si usurintei in operare, utilajul este ideal in diferite domenii ale industriei: produse alimentare, chimice si cosmetice, produse electronice si jucarii, produse farmaceutice si textile.

masina semiautomata de ambalat cu folie termocontractibila Pack

pack

Pack este o masina de ambalat cu folie termocontractibila, cu o singura operatie de etansare manuala (tip M) sau automata (tip A) a produselor. Masinile Pack au o productivitate mai ridicata si sunt foarte populare datorita fiabilitatii lor. Ideal pentru ambalarea diverselor pachete in diferite domenii ale industriei.

ATHENA_COMBI - WM

Athena Combi

Athena Combi este un echipament automat de ambalare in folie termocontractibila, care include si tunelul de termocontractare, oferind o precizie deosebita in procesul de ambalare. Introducerea parametrilor de functionare se realizeaza cu ajutorul unui panou de control cu ecran tactil.

masina automata de ambalat cu folie termocontractibila Combitech

combitech

Este o masina de ambalat automata cu folie termocontractibila. Procedura de ambalare este alcatuita din doua faze: una de sigilare la cald si una de contractie a foliei intr-un tunel. Utilajul are o productivitate ridicata si ofera o calitate excelenta a produsului termocontractat.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !