Masini de ambalat speciale

Calitate premiata international

Masini de ambalat speciale

masina orizontala de ambalat cu folie stretch

Masterplat Inox si TP3

Masterplat Inox este o masina de ambalat cu platou rotativ pentru infolierea cu folie stretch a paletilor, fabricat din otel inoxidabil. Este ideal in domeniul produselor alimentare si in alte locuri cu umiditate ridicata. Platoul TP3 ofera o incarcare mai usoara a produselor cu transpalet manual.

masterplat plus tp3 si lp

Masterplat Plus TP3 si LP

Gama Masterplat ofera doua tipuri de utilaje cu mese rotative speciale. Cu platou rotativ tip TP3 incarcarea produselor cu transpalet manual devine foarte usor. Masterplat LP este dotat cu o masa rotativa mai subtire (30mm), iar incarcarea produselor se realizeaza usor si cu motostivuitor.

masina de ambalat verticala folie stretch rotoplat de - dw/c

Rotoplat DW – DW/C

Echipamentele din gama Rotoplat DW reprezinta solutia ideala pentru infolierea obiectelor de tamplarie, cum ar fi usile si ferestrele. Utilajele sunt dotate cu dispositive de blocaj, care sunt reglabile, si pot fi adaptate dupa produse cu diferite dimensiuni.

masina de ambalat speciala folie stretch rotoplat tp3 si lp

Rotoplat TP3 si LP

Si gama Rotoplat ofera mese rotative speciale pentru o incarcare mai usoara si mai sigura. Folosind platoul rotativ TP3 operatorul are posibilitatea de a incarca produsele cu un transpalet manual, iar platoul rotativ LP permite o incarcare pe toate partile (270°) a acestuia.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !