Folie stretch manuala

Calitate premiata international

Folie stretch manuala Maxoll
va protejeaza produsele

Folosita pentru ambalarea, asigurarea si protectia produselor pe paleti

Grosime variabila

Transporturile moderne de marfuri se fac in containere specializate, in cutii care sa fereasca de intemperii si socuri mecanice, ancorate bine si in siguranta pe paleti industriali.

Unul dintre elementele esențiale ale transportului de marfuri pe paleti, este si folia stretch, atat de necesara pentru asigurarea marfurilor si pentru protejarea acestora astfel incat transportul sa se desfasoare in conditii optime.

Elasticitate maxima

Folie stretch manuala poate fi tensionata pana la 150% fara probleme. Exista si role fara tub (coreless), care sunt mult mai economice decat cele cu tuburi.

Folia stretch este totodata o invenție relativ recenta, logistica si firmele din productie utilizand in urma cu cateva decenii alt fel de solutii, dar din ce in ce mai multe companii au inceput sa o produca si sa o utilizeze pentru asigurarea marfurilor pe paleti.

Caracteristici tehnice

Folie stretch manuala premium - oferta Maxoll

Vizualizeaza alaturi caracteristicile tehnice pentru folie stretch manuala premiata international, in cadrul evenimentelor de renume unde a participat Maxoll.

Avem o experienta de peste 25 de ani in productia de serie a acestui material (LLDPE – polietilena de joasa densitate), fapt ce ne recomanda de la sine, fiind unul dintre putinii si realii producatori din piata de profil din Romania.

Caracteristici generale

Maxoll produce folie stretch manuala de cea mai buna calitate, fara intrerupere

  • Materie prima noua
  • Fara materie prima recuperata
  • Calitate certificata
  • Experienta de peste 25 de ani
  • Latime standard de 500 mm

Caracteristici tehnice

Polietilena de joasa densitate (LLDPE) utilizata de fabrica Maxoll are caracteristici de top

  • Grosime de 12 / 15 / 17 / 20 sau 23 microni
  • Rezistenta la intindere
  • Tensionare pana la 150%
  • Transparenta excelenta
  • Role cu sau fara tub
folie stretch manuala neagra

Mica istorie a foliei strech

Folie stretch manuala - ce este ea?

Startul productiei de folie stretch manuala a fost dat de lanturile mari de supermarketuri care au inceput sa acapareze piata de profil in anii 1970, perioada in care a crescut implicit si volumul de marfuri depozitate, livrate si comandate de catre, dinspre si inspre magaziile din ce in ce mai mari ale acestor supermarketuri. Pe masură ce producatorii au fost nevoiti sa livreze cantitati din ce in ce mai mari de produse, a aparut si nevoia de a le livra pe paleti.

Folile stretch sunt esentiale pentru asezarea marfurilor asezate pe paleti. Acest produs a devenit indispensabil si a inlocuit treptat alte solutii mai putin eficiente, ajungandu-se ca in ziua de azi ele sa fie luat ca atare, nimeni nemaiputandu-si imagina o alternativa viabila la acestea.

Daca doriti sa va optimizati procesul de ambalare si aveti nevoie de sfatul unui specialis, va rugam sa ne contactati, atat prin formularul de contact din fiecare pagina, cat si in sectiunea de Contact, special dedicata. Urmariti pe pagina noastra de Facebook ofertele si noutatile Maxoll.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !