Folie stretch automata

Calitate premiata international

Folie stretch automata Maxoll
va protejeaza produsele

Folosita pentru ambalarea, asigurarea si protectia produselor pe paleti

Grosime variabila

Folie Stretch Automata | asa cum ii spune si numele, aceasta se aplic ain mod automat, fiind extrem de usor de utilizat, in special pentru marfurile grele, de mari dimensiuni, pe paleti.

Unul dintre elementele esentiale ale transportului de marfuri pe paleti, este si folia stretch automata, atat de necesara pentru asigurarea marfurilor si pentru protejarea acestora astfel încat transportul sa se desfasoare in conditii optime.

folie stretch automata

elasticitate maxima

Folia stretch automata poate fi tensionata pana la 300% fara probleme. Maxoll comercializeaza multiple tipuri de folie stretch automata, in functie de nevoile Dvs.

Are un grad de elasticitate si o rezistenta crescuta la socuri mecanice dure, fiind usor de aplicat, avand un grad de lipire ridicat  pe partea interioara. Ideala pentru produsele care au nevoie de protectie sporita.

Caracteristici tehnice

Alege o folie strech automata de top !

Vizualizeaza alaturi caracteristicile tehnice pentru folie stretch automata premiata international, in cadrul evenimentelor unde a participat Maxoll.

Avem o experienta de 25 de ani in productia de serie a acestui material (polipropilena ), fapt ce ne recomanda de la sine, fiind unul dintre putinii si realii producatori din piata de profil din Romania.

Caracterisiti generale

Maxoll produce folie stretch de cea mai buna calitate, fara intrerupere

 • Materie prima noua
 • Fara materie prima recuperata
 • Calitate certificata
 • Experienta de 25 de ani
 • Latime standard de 500 mm

Caracteristici tehnice

Polipropilena utilizata de fabrica Maxoll are caracteristici premium, printre care

 • Grosime foliei de la
  17 la 30 de microni
 • Rezistenta la intindere
 • Tensionare pana la 300%
 • Transparenta excelenta
 • Role cu sau fara tub
producator folie stretch automata

Mica istorie - folie strech automata

Ce este folia stretch automata?

Startul productiei de folie stretch automata a fost dat  de lanțurile mari de supermarketuri care au început să acapareze piața de profil în anii 1970 , perioadă în care a crescut implicit și volumul de mărfuri depozitate, livrate și comandate de către, dinspre și înspre magaziile din ce în ce mai mari ale acestor supermarketuri. Pe măsură ce producătorii au fost nevoiți să livreze cantități din ce în ce mai mari de produse, a apărut și nevoia de a le livra pe paleți.

Folie  stretch automata – este esentiala pentru asigurarea marfurilor asezate pe paleti; astfel au inceput sa devina indispensabila si sa inlocuiasca treptat alte solutii mai putin eficiente, ajungandu-se ca in ziua de azi ea sa fie luata ca indispensabila, nimeni nemaiputandu-si imagina o alternativa viabila.

Daca doriti sa va optimizati procesul de ambalare si aveti nevoie de sfatul unui specialis, va rugam sa ne contactati, atat prin formularul de contact din fiecare pagina, cat si in sectiunea de Contact, special dedicata. Urmariti pe pagina noastra de Facebook ofertele si noutatile Maxoll.

Doresti sa-ti
optimizezi afacerea?

Lasa-ne sa te ajutam !