CUMPERI FOLII CE NU TE MULȚUMESC? DOREȘTI O COMPANIE BUNĂ?
MAXOLL ÎȚI ÎNDEPLINEȘTE CEREREA!


Alte variante de titlu:

1 – „Folie de joasă calitate? Maxoll vine în ajutor!”,
2 – „Nu cumpăra din altă
parte, vezi standardul foliilor Maxoll!”
3 – „Maxoll îți stârnește
curiozitatea! Folii de caliate la un preț remarcabil!”Maxoll, compania noastră și a dvs., cu o experiență de peste douăzeci și cinci de ani, are scopul precis de producere și comercializare a materialelor și mașinilor de ambalat din domeniul ambalării colective industriale.
Compania aduce oriunde și oricând pe rafturile dvs. foliile stretch, numite și folii extensibile, ce sunt folosite în procesul de ambalare finală al paleților cu diferite grupaje sau produse. Pe lângă aptitudinea superioară de tensionare însoțită de calitatea exemplară de fabricare, vă prezentăm și rolele fără tub cu o greutate evaluativ redusă.
• CE N-AU ALȚII: Multe dintre alte companii vă promit respectarea angajamentelor și seriozitate în ce privesc produsele ajunse clientului în stare bună cu o funcționalitate corectă ce este doar specificată de ele, identificând și calitatea scăzută sau mediocră a produsului contra preț. Mai mult de atât, nu aduc la cunoștința clientului informația totală, nu aduc recomandări ori indicații.
• CE AVEM NOI: În primul rând, noi suntem compania care nu promite ci demonstrează respectarea angajamentelor plusând pe dorința îndeplinirii celor mai ridicate obiective asigurând întreținerea și păstrarea produselor aduse dvs. până la întâmpinarea lor într-o stare foarte bună și în condiție optimă. Suntem preocupați mereu de ceea ce livrăm clienților, venind cu o gamă vastă de ambalaje concepute la cel mai înalt nivel de capacitate, sprijinind procesul de ambalare chiar de la început.
Și construim timp individual corespunzător petrecut alături de client pentru a distribui informațiile practice și utile, indicații pentru materiale și recomandări.
• DISCUTĂM ȘI DE PRODUSE: Folie stretch manuala – folosită pentru ambalarea, asigurarea și protecția produselor pe paleți. Protejează produsele împotriva prafului, murdăriei și umidității. Poată fi tensionată până la 150%. Vedeta economică, există și aceste role fără tub (coreless), care sunt mult mai economice decât cele cu tuburi. Greutatea nu este mai mult de 1,7 kg, grosimea 23, 20, 17 micron, fie mai subțiri 15 și 12 micron, cu o lățimea standardă a foliei este de 500 mm.
Folie stretch automata – este o folie elastică, poate fi tensionată chiar până la 300%, folosită în industrie pentru ambalare în regim semiautomat sau automat. Protejează impactul direct și lovitura agresivă . Folosire rapidă, ușoară și economică.

ALEGEREA SUNTEM NOI!